Maximus Termékleírás

 

MAXIMUS
Férfiaknak

HERBÁL MULTIVITAMIN

Növényi kivonatokból, vitaminokból, ásványi anyagokból készült étrend-kiegészítő.

 MAXIMUS vitaminkomplex speciálisan férfiak számára összeállított vitaminkészítmény, mindazokat a létfontosságú vitaminokat és nyomelemeket tartalmazza, amelyek napi pótlása feltétlenül szükséges a férfiak egészsége, fittsége, biológiai funkciói szempontjából. Hatóanyag-kombinációja kiemelten hasznos fokozott fizikai és szellemi megterhelések idején, idősödő korban, a szexuális aktivitás támogatására (tesztoszteron-szint, spermium-termelődés). A férfierő kapszula ajánlott sportolóknak az izomtevékenység támogatására.

 A MAXIMUS termék az USA-ban  kifejlesztett, klinikailag ellenőrzött készítmény férfiak számára. Folyamatos szedése (USA-ban dupla dózist alkalmaznak) egyenletes, normál potenciát, testi, szellemi, szexuális fittséget eredményez. Fokozhatja a reggeltől estig a férfi motivált és érzésekben gazdag férfias lendületet, ami segítheti a munka és párkapcsolati időtöltést hogy sikeres és feldobott napja legyen.

A férfierő kapszula természetes módon növeli az energiaszintet nem csak az intim pillanatokban, hanem a fáradságos hétköznapokban is.  

Férfierő kapszula a természetes nyomelemek és vitaminok harmónikusan kiegészítik a napi étrendet férfiaknak, hogy a motiváció, nap kezdésekor a férfierő, és a nap egész idejére kinyúlóan a jó közérzet és férfiasság fokozását hozza. A Maximus férfierő kapszula rendszeres szedésével az idősödés vagy a mindennapi stressz kiegyensúlyozható, és vissza állíthatja a jó lendületes férfias érzést.

Maximus Termékleírás

A MAXIMUS hatóanyagai és élettani hatásai

Hatóanyag-kombinációjában koreai ginszeng (Panax ginseng), amerikai ginszeng (Panax quinquefolium), Ginkgo biloba és L-arginin szerepel, kiegészítve 13 létfontosságú vitaminnal ás ásványi anyaggal.

 Ginszeng és a Ginkgo biloba

Növelik a vitalitást, javítják a közérzetet, együtt támogatják a periferiális véráramlást és a mentális aktivitást.

A szelén és a cink

A normál és egészséges sejtosztódás segítése mellett hozzájárulnak az egészséges tesztoszteron-szint fenntartásához, amit kiegészít a B6-vitamin hatása a hormonaktivitás szabályozásában. A szelén fontos szerepet tölt be a reproduktív szervek működésében és a spermaképződésben.

 B-vitaminok

Létfontosságú B-vitaminjai (B-komplex: B1, B2, B3, B5, B6 és B12) részt vesznek a szervezet energiatermelő folyamataiban, zsírégetésben, ennek eredményeképp a testsúly normalizálásában.

 A C- és E-vitamin

Támogatják a sejtek védelmét az oxidatív stresszel szemben. Az A-vitaminnak a sejtek specializálódásában van szerepe.

 L-arginin

Sportolók számára ajánlott számos készítményében szerepel, izomfejlesztő tulajdonsága mellett hozzájárulhat a teljesítmény növeléséhez az edzések során, növelheti az izmok erőkifejtését.

Hozzájárul a véredények megfelelő állapotához, melyeknek jelentős szerepük van az egészséges szexuálitás fenntartásában. Hatására nagyobb a véráramlás volumene, az erek oxigén-, tápanyag-, és folyadék-szállítása. Kedvező a szívnek, az agyi ereknek, a genitáliáknak. A keringési rendszerre gyakorolt kedvező hatása révén javítja a fizikai teljesítőképességet.

 Maximus Termék Alkalmazása javasolt:

 Fizikai aktivitás

  • fittség, állóképesség fenntartása
  • izommunka támogatása,
  • energiatermelés, zsírégetés fokozása

Férfi energiák

  • a férfierő fokozása,
  • tesztoszteronszint, hormonaktivitás szabályozása,
  • véredények állapotjavítása, keringés támogatása,
  • egészséges sejtosztódás

 Összetevői:

Vitaminok (A, C, E, B1, B2, B3, B5, B6 és B12)
Biotin, folsav
Cink, szelén
L-arginin
Panax ginseng (koreai ginszeng) kivonata
Panax quinquefolium (amerikai ginszeng) kivonata
Ginkgo biloba kivonata

 Adagolás:

A férfiszervezet fittsége, roborálás céljára naponta 3 db kapszula ajánlott.

 Kiszerelés:

90 kapszula /doboz.

 Fontos figyelmeztetések, hasznos tudnivalók:

 Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az ajánlott napi adagot  ne lépje túl! Gyermekek elől gondosan zárjuk el! Tartsuk száraz, hűvös helyen!

 Regisztrációs kategória:

Étrend-kiegészítő; OÉTI szám: 11613/2012

 Analitikai, vizsgálati eredmények

A Maximus-férfierő az Országos Élelmiszerbiztonsági és Táplálkozástudományi Intézet (OÉTI) által ellenőrzött, regiszrált termék. Kizárólag természetes hatóanyagokat tartalmaz. Tizenkét éves amerikai forgalmazása, alkalmazása során mellékhatásokat nem tapasztaltak.

Az OÉTI kérésére akkreditált független laboratórium analízisadatai igazolták, hogy a Maximus-férfierő nem tartalmaz szintetikus potencianövelő hatóanyagokat: efedrin, yohimbine, sildenafil, tadalafil, verdanafil, foszfodiészteráz-inhibitorok vagy más gyógyszerhatóanyagok.

Telefon

+36-30-2100-155

Email

info@pharmaforte.hu

Maximus férfiaknak